Gedurende drie jaar heeft de projectorganisatie FileProof (een programma van het ministerie van Verkeer en Waterstaat) een zeer uitgebreid programma opgezet en uitgevoerd met als doel: ‘fileaanpak op korte termijn voor een betere bereikbaarheid’.

Het congres was de officiële afsluiting van dit traject waar de resultaten werden gepresenteerd en de uitreiking van AnaarBeterprijs werd uitgereikt door minister Eurlings. Een enorme uitdagende klus waarvoor ik zowel verantwoordelijk was voor de opzet van de dag als voor de complete logistieke organisatie.

fileproof4fileproof3fileproof

 

 

 

 

 

 

Dat heeft geresulteerd in een interactieve bijeenkomst met een hoog mediagehalte. De congresdeelnemers zijn met bussen de weg op gegaan om een aantal FileProof projecten live te bekijken, speelden een quiz en konden via een mobiele applicatie content aanleveren die terug te zien was op narrowcasting schermen en in het afsluitende dagjournaal. De dag eindigde met een discussie met kopstukken uit veld (Lodewijk de Waal, Wilna Wind, Elco Brinkman, Ad Scheepbouwer, Hugo van der Steenhoven).

(April 2008-december 2008)

FileProof Trailer from Marjolein van der Kemp on Vimeo.

Dagjournaal Promo from Marjolein van der Kemp on Vimeo.