Zoals wel vaker ontstaan nieuwe ideeën uit verbazing over of uit vragen naar aanleiding van een bepaald onderwerp. Zo is het onderwerp Afval scheiden erg actueel in de gemeente waar Paul van Bodengraven en ik allebei wonen. Diverse informatierondes en kliko’s verder is het ons echter nog steeds niet helemaal duidelijk hoe het nu precies zit. Wat moet nu precies in welke bak en hoe ver ga je in het goed scheiden van afval? Ondanks onze meer dan goede wil blijft het gehannes!

Filmpjes met een knipoog

Schermafbeelding 2016-01-27 om 19.04.26
Karel en Vera
IMG_2751
Kommun Linnuts
 IMG_2752
Jan en Patries
Herman en Anne-Jozijn
Herman en Anne-Jozijn
IMG_5491
Sarah en Britt
Schermafbeelding 2016-01-27 om 19.04.26
Vivienne en Karel

Vanuit de aanname dat andere inwoners van de gemeente vast ook worstelen met dit thema, bedachten we een ludieke manier om het onderwerp te adresseren. Met een knipoog. Dus zonder mensen te vertellen ‘hoe het moet’ maken we hen bewust van het onderwerp. Want we hebben niet de pretentie mensen te veranderen.
In een zestal vlogs doet steeds een ander stel verslag van hun kijk op en manier van omgaan met het thema ‘afval scheiden’.

Echt ff anders producties

Echt ff anders is een samenwerkingsverband van Marjolein van der Kemp en Paul van Bodengraven. Samen willen we laten zien dat je op een aansprekende manier, tegen lage kosten aandacht kunnen genereren voor onderwerpen, thema’s of producten, zonder te communiceren met ‘het vingertje’.

Ook geïnteresseerd in een speels en budgetvriendelijk format waarmee u aandacht voor uw onderwerp, product of dienst kunt genereren? Laat het ons weten, we komen graag een keer brainstormen!