Programma Leren in de Praktijk

Programma Leren in de Praktijk

Op 1 december 2015 organiseerde het Leerhuis van Stichting Philadelphia Zorg voor het eerst een bijeenkomst voor alle werkbegeleiders die naast hun gewone werk als begeleider of coördinerend begeleider, stagiaires en leerlingen begeleiden en hen zo de mogelijkheid geven om te leren in de praktijk. Ze investeren hier vaak extra (eigen) tijd in.

Deze groep harde werkers verdient een middag waarop ze in het zonnetje werden gezet en de mogelijkheid kregen om zich verder te bekwamen in hun taak als werkbegeleider. Maar liefst 240 deelnemers waren aanwezig. Het werd een vrolijke bijeenkomst met inhoudelijke verdieping, entertainment en de ruimte om te ontmoeten en uit te wisselen. De bijeenkomst met een gemiddeld rapportcijfer 9 gewaardeerd.

In dit proces fungeerde ik als kritische meedenker voor wat betreft de opzet van het programma en als projectleider in de logistieke organisatie. Het succes smaakte naar meer en de jaren erna heeft St Philadelphia Zorg wederom twee zeer goed bezochte bijeenkomsten georganiseerd. Ook bij die edities (14 november 2016 en 13 november 2017) was ik betrokken als projectleider.

Programma 2016

Programma 2017

Programma 2017

projectleiding bijeenkomst leerhuis

   De Hartelijke Dames zorgden voor vrolijkheid en een goede sfeer tijdens de eerste editie.